Een 5D nieuwe wereld – deel 6

Hoge(re) sterftecijfers @ Velen kiezen ervoor om hun projectie uit de aardse dimensie terug te trekken

Veel mensen houden in deze tijd angstvallig de sterftecijfers in de gaten. Hoe hoger de cijfers omtrent besmetting en sterfte, hoe groter de angst en paniek worden. Dit omdat ze denken dat het hen ook kan overkomen. Maar is dit werkelijk zo? En wil de mens die angst blijven leven? Of willen we gaan zien wat er werkelijk aan de hand is?

Ik zelf word niet bang van hoge(re) sterftecijfers. Ik weet namelijk dat jij en ik volledig zelf zowel het exacte moment alsook de omstandigheden van onze eigen geboorte en dood kiezen. Ik weet dat toeval en slachtofferschap ook in dit kader niet bestaan. Ook weet ik dat jij en ik er nog steeds zijn ook als we ons lichaam hier op aarde niet meer manifesteren. Ik weet dat op het moment dat de sterftecijfers omhooggaan, meerdere mensen al dan niet bewust of onbewust vanuit andere lagen hebben besloten dat hun tijd op aarde klaar is. Zo simpel is het. We gaan enkel als wij dat zelf besluiten.

In mijn helderweten ben ik sterk verbonden met die andere dimensies waarin wij zonder ons aardse lichaam nu ook zijn. In mijn dagelijkse realiteit zijn die dimensies, net als bij vele anderen, zich meer en meer aan het openen. We worden wakker en ervaren helderder wie we werkelijk zijn. We gaan helder zien dat ons aardse menszijn slechts een van onze vele verschijningsvormen is. Een verschijningsvorm die we gebruiken om specifieke zaken te ervaren, te ontdekken en te groeien. Zoals lange tijd in ons onbewustzijn ook ziektes en dood. We gaan ervaren dat als aardse ervaringen onze ontwikkeling niet meer dienen, we daar dan simpelweg mee stoppen. We trekken ons bewust terug. Virussen en de dood kunnen ons wanneer we helder zijn niet meer verrassen of overkomen. Zo simpel is het. 

Het lijkt mij een bijzondere tijd als de mens massaal gaat zien dat we creatieve scheppende multidimensionale wezens zijn. Als eenieder ziet dat de dood niet bestaat. Als we weten wie we in vol ornaat zijn. Als zaken als angst en ziektes verleden tijd zijn. Hoe anders zal het zijn. We zullen tegen die tijd vast nieuwe uitdagingen kiezen om ons verder te ontwikkelen, maar ziekte en dood zullen er naar mijn weten niet meer zijn.