Niet politiek links of rechts maar op één lijn met mijn ware zelf

Al die oordelen en stempeltjes die we op anderen of onszelf plakken. Ik wil er niets meer mee. Ze dienen niet meer. Ze laten mij enkel het oude zien. Dagelijks beoefen ik het vanuit mijn kern bepalen van mijn natuurlijke koers. Zij is wat mij betreft politiek niet links, niet rechts. Zij is mijn koers. Mijn unieke koers. Zij is onbevangen en vrij. Mijn krachtige, helder seinende koers, die mij gezond, happy en energiek maakt. Die mij de natuurlijke orde toont. 

Als we met zijn allen voorbij die oude labels en dogma’s durven gaan en naar onze eigen zuivere innerlijke stem – die het potentieel van alles en iedereen insluit – durven luisteren en handelen, dan bouwen we stap voor stap een nieuwe vitale samenleving. Laten we de wijsheid van onze eigen innerlijke stem erkennen en vertrouwen.